Enhver have har sin helt egen charme og personlighed. Uanset hvilken udstråling du ønsker for din have, går du ikke forgæves hos Billigblomst. Vi har alverdens frugttræer, grønne hække, græsser, slyngplanter og farvestrålende blomsterbuske. Vi sælger udendørs planter i alle størrelser, farver og former til både krukker og til haven. Du kan f.eks. frit mikse 5 forskellige stauder for 100 kroner, eller dekorere din have med bunddækkeplanter til 10 kr. pr. stk.

 

Er du til det mere eksotiske, kan du i vores drivhus finde citron-, appelsin- og oliventræer, mens vi også gemmer på juveler som ægte tulipantræer, eksklusive luksusgranner og japanske ahorntræer. Derudover sælger vi hele året rundt flotte Rhododendron fra 49,95 kroner, formklippede BuksBomme fra 29,95 kroner og de altid grønne Laurbærkirsebærbuske fra 39,95 kroner.

Tag et kig på udvalget af vores haveplanter, jord og havepynt i vores galleri herunder.

Haveplanter

Skab din

egen 

planteoase

med 

Billigblomst

haveplanter

Du går ikke forgæves efter haveplanter hos Billigblomst

OBS. Vi kan ikke garantere, at alle varer på billederne kan købes i butikkerne, da vi løbende udskifter sortimentet afhængig af sæsonen. Du er til gengæld altid velkommen til at besøge os i vores butikker og gå på opdagelse blandt vores haveplanter alle dage fra 9.00-18.00.

AALBORG 

Fiskene 20

9200 Aalborg SV

AARHUS

Runetoften 7-13

8210 Aarhus V

KOLDING 

Mønten 4

6000 Kolding

RANDERS 

Marsvej 7C

8960 Randers SØ 

NÆSTVED 

Forår 2020

PLANTEMARKED BY REENBERG - MÅSKE EUROPAS STØRSTE UDVALG!